utorok 11. apríla 2017

NRL k súdu zastrelil hodiny v súboji Parramatta úhory s Canberra Raiders

NRL vystrelil hodiny dostane svoj prvý test v hornej triede, keď to vyskúšal v nedeľu popoludní pri zrážke v Pirtek štadióne Parramatta-Canberra.

Potom, čo bola experimentoval na v rade Under-20s zápasy za posledné dva týždne, bude budúci rok zmeniť pravidlo byť skúmané na úrovni NRL, než bude predstavený na sezónu 2016.

Úhory-Raiders hra bola zvolená preto, že výsledok nebude mať žiadne následky na sériu finále .NRL: päť vecí sme sa naučili od kruhového 25 | Paul Connolly Viac

Riadiaci orgán oznámil v júli zavedenie výstrel hodiny pre budúcu sezónu, aby sa pokúsili obmedziť plytvanie časom na mlyny, a líniových výpadky.

N RL šéf futbalového Todd Greenberg povedal, že je to šanca pre hráčov a fanúšikov vidieť prvotný vplyv inovácií na NRL hier.

"Obaja Parramatta a Canberra dohodli, aby sme mohli využiť ich hru v nedeľu, aby aj naďalej naše skúšky výstrel hodiny technológie a my iste ocenia ich podporu v rámci tohto procesu, "povedal Greenberg.

" je to príležitosť nielen pokračovať proces technológie a vyladiť pravidlá pripojené k výstrelu hodiny, ale aj pre fanúšikov dostať ich prvý pohľad na to, čo bude dôležitou inováciou pre hry v roku 2016. "

Rovnako ako tomu bolo v posledných dvoch týždňoch, úhory a lupiči bude mať 30 sekúnd na výpadky a 35 sekúnd pre zoskupením.Avšak, NRL prijme konečné rozhodnutie o načasovaní výstrel hodiny na konci jeho skúšobnej doby.

V budúcej sezóne sa výmena bude tiež pokles z 10 na osem. NRL už skôr zdôraznil, že zmeny pravidiel nie sú pokusom, aby hra rýchlej šia, ale voľne tečúcou.

"Výstrel hodiny je významným krokom pre hru a v spojení so znížením výmena, je navrhnutý tak, aby odmeniť vytrvalosť a dať našim fanúšikom viac sypký, zábavná hra, "povedal Greenberg.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára