štvrtok 13. apríla 2017

Ako slabé Steelers s Michaelom Vick nahradí Ben Roethlisberger?

Ale potom, čo Mark Barron vŕtané Big Ben pod kolenom na bezpečnostné bombardovanie počas nedeľňajšieho víťazstva 12-6 nad Rams, Pittsburgh plány sú v neporiadku. Signál volajúci bol rozváženia off po zvíjať okolo na zemi v bolestiach, a neskôr bol videný opúšťať Edward Jones Dome o barlách. CBS Sports hlási Roethlisberger bude chýbať minimálne štyri týždne s vymkol MCL.

Náš tím sa počítať s tým vysporiadať v roku 2015, ale táto verzia Michael Vick riadiť loď v Roethlisberger neprítomnosti? Bruce Gradkowski bol kritizovaný zálohovať Roethlisberger, ale podrobil sa operácii opraviť vykĺbil prst, zranenia trpel v preseason.Že zranenie si vyžiadala pr echod na Vick, ktorý je 35 rokov a nebol pripomínalo top-letu QB od jeho 2010 Pre Bowl sezóny s orly.

Po spustení za púhych deväť hier v priebehu posledných dvoch sezón, Vick je teraz Pittsburgh je človek v dohľadnej budúcnosti. A ako sa dalo očakávať, čoskoro sa vráti, sú slabé. Vick už dlho nemal problém tápanie (neuveriteľných 97 v jeho kariére s 43 stratena) a nechajte jednu prekĺznuť nedeľu, ktorá bola nakoniec získaná Pittsburghu. Už desí proti obranyschopnosť s nohami a musí namiesto toho sa spoliehať na jeho vreckové odovzdávanie schopností.

Vick nebude mať moc času premýšľať o veľkú príležitosť.Tím má krátky obrat a hostí súpera Ravens vo štvrtok, ale domnieva sa, že je pripravený

"Mám veľa dôvery. Mám pocit, že to je to, čo som sa narodil, "povedal Vick, kto vlastní kariéru 80,4 hodnotenie passer. "Nie som mladík už; Som ostrieľaný veterán. Je to krátky týždeň, ale všetci sme profesionáli. Práve som sa dostať do [pondelka] a brúsiť. Je to stále môj normálne rutina. "

Dobrou správou je Vick má zbrane.Má dobré viere top-tri prijímač Antonio Brown, top-tri beží späť do Le'Veon Bell (ktorý sa vrátil z dvoch herné suspenzie nedeľu ponáhľať na 62 yardov a jeden TD spolu s 70 úložnými yardov) a bude majú No2 prijímač Martavis Bryant opäť za dva týždne, keď sa vracia zo svojej vlastnej zákazu štyroch hier.

Vick tiež má jeden z herných skvelé trénovať mozgov v Mike Tomlin a spoľahlivé zálohovanie beží späť s DeAngelo Williams , ktorý žiaril v priebehu prvých dvoch hrách.

Ale nahradí jeden z mála elitných okoloidúcich v hre je nemožný úloha. Roethlisberger zapálil ligu vlani, prechádzajúcej pre 4,952 yardov s 32 TDS a deviatimi zastaveniami.Jeho veľkosť z neho robí ťažko znížiť a môže praku hlboký loptu, rovnako ako akýkoľvek quarterback v h re.Dvojnásobný Super Bowl Víťazom sa stáva jedným z najviac nenahraditeľných hráčov NFL, a v prípade, že Steelers sú na pobyt na vode v AFC severe 2-1, Vick musí zvýšiť svoju úroveň hry z nedeľného výletu a zapomenutelný 2014 sezóny s Jets.

Vick dokončil päť zo šiestich priechody pre 38 yardov potom, čo vstúpil konci tretieho štvrťroka nedeľného víťazstva, ale oni boli väčšinou check-down prejde (výnimky up-for-chytí 20 yardov loft na Bell, ktorý bol chytený.) Díval nervózny občas a všeobecne nepohodlné pilotné Todd Haley čin, zrozumiteľné s praxou opakovaní s prvým tímom tak málo.

Po havranmi, Steelers cestovať do San Diega, hrajú Arizona doma a sú teda na ceste proti Kansas City.Tam nie je daj mi na tom bridlice, ale nikto ich čaká elektrický, dynamické verziu Vick prejsť tými dverami; ten, ktorý by mohol zmeniť pleť z hry na bleskurýchlo.

V roku 2010 comeback hráč roka jednod ucho musí postarať o futbalu, aby niekoľko kľúčových hier a viesť tím späť sa Roethlisberger v dobrých rukách.

v prípade Vick zadrhne, Steelers bude mať malý alebo žiadny výstrel súťažiť s rozdelením vedúcich Bengals, ktorí šli na 3-0 s pôsobivým výkonom proti Ravens (AJ Green explodovala pre 227 yardov a dve pristátie na 10 úlovkov).

a ak Vick nepodarí počas svojho posledného, ​​najväčšiu šancu oživiť svoju NFL kariéru, môže pobozkať hru goodbye.Quote v týždni

"bol som naozaj zmätený tým, čo sa mi povedal, vieš?…Odpoveď, že som bol, Cam, nie ste dosť starý, aby si ten hovor. 'A im som ako, Ježišu, som si nemyslel, že ste musel mať seniority získať osobné faul alebo niečo podobné že. "- Cam Newton, preložky, čo tvrdí povedal rozhodca Ed Hochuli k nemu po nevoláte hrubovanie passer počas Panteri 27-22 víťazstvo nad svätých.

Newton sa snažil získať čas nohy a povedal, že hra bola "priamo na prahu" neskorého zásahu.Štvrtý rok QB povedal, že bol "zaškrtnuté" od Hochuli jeho reakciu, a mal rozhodca jednoducho vynechal hovor, tak by to pochopil. "Chráň boh, že dostane nejaké nováčikov, už bude mať dlhý deň, človeče." Keď Cam má pravdu, Marcus Mariotovi lepšie nádeje nevidí Hochuli a jeho 24-palcová pythons na rošte kedykoľvek soon.Stat z týždeň Facebook Twitter Pinterest Colin Kaepernick mal mizernú nedeľu proti Cardinals. Fotografie: Rick Scuteri / AP

05:37. To je, ako dlho to trvalo Colin Kaepernick hodiť nielen dva odposluchy, ale dva podávacie šestky. Žiadny quarterback hodil dve zachytenie vrátené pre pristátie, ktoré sa rýchlo od roku 1925, podľa NFL Media Gregg Rosenthal.Angažovaný San Francisco 49ers quarterback by pokračoval hodiť ďalšie dva odposluchy počas 47-7 pohádali straty k rozdeleniu-súper Arizona Cardinals, a to zvyčajne vyzeral stratil v celej záležit osti.

Kap nútení nahrávky, hodil z jeho zadné nohy a rozhodol sa ísť bočnice pre zdanlivo bezdôvodne vôbec niekedy. Ale nie je životaschopný quarterback na súpiske, aby ho tlačiť, a tréner Jim Tomsula dal bývalý druhom kole vyzdvihnúť dôveru po game.Fantasy hráčom týždňa

New England skóroval na ich prvých deväť majetky v 51-17 vyvádzanie cez nešťastné Jaguars. 10. a rozvodovka? Tvorba víťazstvo.Určite vyzeral ako Bill Belichick and Co hrali Madden s cheatov celé popoludnie, Tom Brady vedený trestný čin v pohode, prechádzajúcej na 358 yardov a dve pristátie s žiadnymi zastaveniami. Tom Terrific tiež hit obrovský míľnik, spájajúcej Peyton Manning Dan Marino a Brett Favre do 400 TD klubu po tom, čo jeden yardov štrajku k Danny Amendola sa. A rovnako ako v priebehu ich 2007 dokonalé pravidelné sezóny, Brady nikdy opustil hru napriek krivým score.Gif na weekSB národa GIF (@SBNationGIF) Najhoršie konverziu 2-bodové všetkých čias! pic.twitter.com/4fGoQI2dWRSeptember 27. 2015

Môžete pridať konverziu dvojbodovou na zozname vecí, titani potrebujú zlepšiť v tejto sezóne.Inde okolo lige

Kam kancelár skončil jeho preťahovanie a pomohol Seattle zabezpečiť 26-0 shutout víťazstvo medveďmi vyšplhať na 1-2. Jimmy Graham konečne vypukla, chytanie sedem lôpt pre 83 yardov a jeden touchdown.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára