štvrtok 13. apríla 2017

Suché počasie vyzve vrhnúť na Zlatý roh pre Arc de Triomphe

John Gosden má dva potenciálni uchádzači o Prix de l'Arc de Triomphe v nedeľu pohyboval v opačných smeroch v stávkovanie v pondelok, ako správy suchého prognózy do Paríža v predohre k strednú vzdialenosť šampionátu prípade Európy pracovalo svoju cestu do ante-post trhu.

Golden Horn, víťaz Derby, bude prebiehať v prípade, že pôda v Paríži je "dobré-to-soft alebo lepšie" podľa svojho trénera, a teraz je lepšie než 5-1 pre oblúk z najlepšej ceny 6-1 v pondelok ráno.Golden Horn nedrží položku pre nedeľné preteky a bude musieť byť doplnená vo štvrtok za cenu € 120,000 vstúpiť do poľa, ale zlepšovanie pôdne podmienky budú podporovať Anthony Oppenheimer , jeho majiteľ, zaplatiť poplatok.

Jack Hobbs, naopak, je zapísaná v oblúku, ale Gosden cíti žrebček je lepšie s niektorými ľahkosťou v chode. Víťaz Irish Derby Teraz možno zálohovať na 12-1, ktoré sa stali 6-1 sekunda-obľúbený za Trevi, víťazom Arc v posledných dvoch sezónach, po jeho námahy úspechu v septembri Stakes v Kempton.Treve zostáva šanca na 10-11, aby získala svoj tretí oblúk s väčšinou bookmakerov, ale je to vyrovnaný s Paddy Power.

Solow, ante-post favorit pre Queen Elizabeth II Stakes v deň majstrovstiev, je " Veľmi dobre "po dostihovom dostihu v dostihovej dráhe Maisons-Laffitte v pondelok popoludní. Felddy Head Valach, ktorý je odvtedy nešťastný od víťazstva v Sussex Stakes v Goodwoode v júli, sa pokúsi rozšíriť svoju víťaznú jazdu na deväť pretekov v Ascote 17. októbra. Maxime Guyon [Solowův žokej] Bol s ním veľmi spokojný a povedal, že jeho akcia sa cíti dobre a všetko je dob ré, "povedal vedúci. "Bola to silná práca s dvoma spoločníkmi, išli dobre.Pôda by bolo dobré, aby mäkké a on vyzerá, že si udržal formu naozaj dobre, napriek tomu, že je na cestách od marca. Nemohol som byť šťastnejší s ním.Dúfam, že v spoločnosti Ascot je trochu mäkký a že je spravodlivý tam zvyčajne v októbri. "

V pondelok existovali dva dodatočné zápisy pre Unibet-Recenzia stávkovej kancelárie Group One Sun Chariot Stakes v Newmarket na V sobotu, vrátane Esoterique, víťaza Prix Jacques le Marois v auguste a pravdepodobný favorit, ak sa tento víkend stane.

"Plán je na Esoterique, aby bežal a bolo mi povedané, že je pravdepodobné, Byť dobrý, "uviedol v pondelok tréner André Fabre.


"Vzdeláva sa dobre a v tejto chvíli ma veľmi teší." "Váham nad tým, že som prehral Miss France [1 000 víťazov v minulom roku Guineas] v Sun Chariot Stakes alebo sa zúčastnil Prix de l ' Opera [na Longchamp] nasledujúci deň.Mohla byť ešte trochu krátky jej špičkovej kondícii. "

Realtra, ktorý vzal skupine zloženej z troch žezlo Stakes v Doncasteru na začiatku tohto mesiaca, bola tiež pridaná do závodu Roger Varian, čím možný pole 10 bežcov.

Unibet-Registrácia s bonusom tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára