sobota 15. apríla 2017

Mlyny, rugby fanúšikovia navštíviť budhistické sochy pripomínajúce japonskú hviezdu

krajania japonského rugby hviezdy, aj keď by radi verili, že korene jeho "spúšť" predstavuje návrat oveľa ďalej. - až 500 rokov staré budhistické sochy

týždne po Japonsku spôsobila najväčší rozrušenie v histórii Rugby World Cup s víťazstvo 34-32 nad Južnou japonskí fanúšikovia hrnú do Seki Zenkoji chrámu vidieť budhistické sochy, ktorej ruka gestá pripomínajú Goromaru pre-kop akcie.

chrámu Gifu prefektúra, centrálne Japonsko zažilo nárast návštevníkov, vrátane mladých hráčov rugby, ktorí si chcú napodobňovať svojich hrdinov, od konca minulého mesiaca, podľa Shunkai Sato, hlavný kňaz. "Cez víkendy, viac ako 1000 ľudí vzdať hold deň," povedal Agence France-Presse.

29-ročný full-back sa stal národným hrdinom cez noc, keď strelil 24 bodov v úvodnom zápase Japonska víťazstvo nad Springboks, než ísť, aby sa stal prvým japonským hráčom, ktorý bude vymenovaný vo vysnívanom tíme turnaja.Facebook Twitter Pinterest japonskí hráči oslavuje prekvapivý víťazstvo nad Južnej Afrike v Rugby World Cup.Foto: Steve Bardens / World Rugby cez Getty Images

Sato povedal, že si nikdy nemyslel, že trojmetrová vysoká socha Dainichi Nyorai, najvyšší Buddha, sa stane predmetom bohoslužby medzi fanúšikmi rugby.


"Štýl sochy je veľmi vzácny," povedal. "Aj keď nie je nezvyčajné, že budhistické sochy majú ruky usporiadané v náboženských gestách, bronzové božstvo v Seki Zenkoji je zriedkavé, s indexovými prstami smerujúcimi hore Tvoria "cirkevnú vežu". Socha bola odovzdaná v Číne pred približne 500 rokmi a pred 100 rokmi bola uvedená do Japonska podľa denníka Asahi Shimbun.

Goromaru, ktorý má vo februári opustiť japonský klubový rugby, aby mohol hrať na Queensland Reds v Austrálii, povedal, že Wilkinson urobil obrovský vplyv na svoj štartový štýl, Japonsko v roku 2004. "Jonny Wilkinson prišiel na univerzitu Waseda, v ktorej som hral v tej dobe, aby som dal kick trening ako súčasť propagačnej akcie Adidas.Naučil ma jeho kopaciu štýl, ktorý pomohol začať svoj vlastný štýl, "povedal Goromaru v rozhovore pre ESPN v priebehu turnaja tohtoročnej jesene v Anglicku a Walese.

" Spomínam si, že je v šoku, keď videli, ako Bet365-Ďalšie informácie dobre bol ".

Bet365-Bonus zadarmo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára