piatok 14. apríla 2017

European Tour CEO: BMW Championship PGA už nie je hlavná udalosť

Keith Pelley, výkonný riaditeľ European Tour, riskoval znepriateliť kľúčový sponzor s jeho naliehanie, že BMW Championship PGA by už nemala byť považovaná za stan prípade jeho organizácie.

BMW majú dohodu do roku 2018 sponzorom turnaja Wentworth, ktorý má 5 miliónov eur (£ 3.5m) cena kabelku. Európska Tour dôsledne používal termín "vlajkovou loďou" popisovať súťaž mája.Partnerstvo BMW s turnajom pochádza z roku 2005, ako bolo dohodnuté Pelley predchodca, George O'Grady.

Vo svojom prejave v Dubaji, v nahromadenie k DP World Tour Championship, Pelley ponúkol inú analýzu. "Hovorím vám náš kľúčovú udalosť, tu je majstrovstvá DP World, ktorá je $ 8 m plus bonus výhra," povedal. "Nie som si istý, ako ste nemohli povedať, že by to nebolo naše najväčšie udalosť.

" Je [Wentworth] má fond vo výške € 5 metrov. Je to skvelá akcia s nádherným ventilátora zábere sa 125.000 fanúšikov, ktorí zažívajú golfu, a spôsobom, ktorý sme vlastne predstaviť, že by malo byť tlieskali. Výbor turnaj pod Jamie Birkmyre odviedol len fantastickú prácu.Ale nevidím to ako náš hlavnej udalosti. "

Pelley hovoril s istotou proti tomuto stavu PGA Tour a lukratívne prize hrnca v ňom. "Wentworth je € 5 metrov. Druhou akciou, v Spojených štátoch, ktorý týždeň, je 6,7 m $ [€ 6,27 m], "povedal. "To je neprijateľné.. Wentworth musí byť 8m- $ $ 10m "Kristoffer Broberg získal prvý titul na European Tour vo veľkom štýle na BMW Masters čítajte viac

S odkazom na nadchádzajúce rekonštrukciu západného samozrejme Wentworthová, Pelley dodal:" Pokračujeme v Wentworth najmenej do roku 2018 a očakávame, že v prípade, že na západ Samozrejme sa stane presne to, čo veriť, a že môžeme zvýšiť cenu kabelku, potom snáď to môže byť najväčšia udalosť v budúcnosti. "

komentáre Pelley sú obzvlášť zaujímavé vzhľadom k BMW nedávnej odstúpenie od sponzorovania Shanghai Masters.Špekulácie navrhol, môžu urobiť to isté z európskeho golfu ako celku, by Nemecko nemala byť udelená 2022 Ryder Cup.

Pelley striasol predstavu, že Wentworth sám, kde sa European Tour má svoje sídlo, mohol teraz vnímané ako problematické vzhľadom elitársky vnímania golfu. Správy naznačujú, noví majitelia klubu by mohla usilovať o £ 100,000 pre členstvo v EÚ.

"Myslím, že podnikatelia majú právo," dodal generálny riaditeľ. "Oni si kúpili, že. Môžu sa rozhodnúť, čo chcú robiť a ako chcú prevádzkovať podnik.

"Pre nás je prioritou západnej kurz.Existuje mnoho exkluzívnych golfovýc h ihrísk, ktoré hrajú hlavné udalosti a našou prioritou by bolo západné priebeh a že turnaj budova v priebehu času na, ako ste povedal, vlajkový udalosť. Ale nebudete počuť mi povedať, že je to naša najväčšia udalosť práve teraz. "

Pelley tiež potvrdila nové kritériá členstva v European Tour hráčov. Jeden z najviac high-profil z nich, Sergio García, chýba túto udalosť Dubaji druhýkrát za posledné tri roky. Pelley odhalil stav Garcia - to je 27. -. V Race to Dubai money listu bola motiváciou k tomuto postoju

"Keby Sergio bol v top 10, bol by hral," povedal generálny riaditeľ. "On samozrejme hrali dobre, aj nad jeho nevyhnutných požiadaviek v tomto roku.Bol to neuveriteľný veľvyslanec pre European Tour. Urobil všetko, čo sme ho požiadal, aby robiť.

"Takže je to prvotriedny hráč s mnohými rôznymi plánovacími príležitostí. To bol ten, ktorý, ak bol vo významnom spore, že sa bude chýbať. Nebol o to prekvapenie. . To by nemalo byť prekvapením pre nikoho, a nebolo prekvapením pre mňa po večeri s ním a vlastne prechádza, že s ním "

Lisované na tom, či to vytvorilo nebezpečný precedens, Pelley odpovedal: "Nemyslím si, že vôbec. Myslím, že to je prirodzená reakcia, ktoré budete mať. Myslím, že je to zlé reakcie. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára